Ahlem

Manai-Platt

AHLEM ble lansert i 2014 av franske, Los Angeles-baserte designer Ahlem Manai-Platt.

Hun bruker kun de beste materialer, og alle gulldetaljene er 22k 3 lag bladgull. Hun er inspirert av Bauhaus skolen og generelt glad i kunst og arkitektur. Ahlem lager tidløse briller og solbriller, og gjør kun små endringer fra kolleksjon til kolleksjon. Dette understreker hennes engasjement for bærekraft. Produseres i Frankrike.

 

Håndtverksekspertise

Hvert par AHLEM-briller forteller en historie om håndverksekspertise: Gjennom produksjonen reiser brillene til tre spesialiserte atelierer og er i hendene på ni dyktige håndverkere, hver med et bestemt håndverk som er gått i arv gjennom generasjoner.

Selskapet har fått et bredt spekter av kunder, fra kjendiser til fashionistaer og arkitekter. AHLEM’s briller har også vært vist i flere internasjonale motemagasiner, inkludert Vogue, Harper’s Bazaar og Elle.

AHLEM har et sterkt fokus på bærekraft, og selskapet har et omfattende program for å redusere sine miljøpåvirkninger og øke sine bærekraftige praksiser. For eksempel, bruker de økologiske materialer i produksjonen og har et program for å resirkulere de gamle brillene.

AHLEM har også åpnet flere butikker i USA og Europa, og deres briller er tilgjengelige gjennom et utvalg av utvalgte forhandlere og nettbutikker. Selskapet har også lansert flere kolleksjoner med nye design og materialer, noe som har bidratt til å utvide deres apell til en bredere kundebase.

I alt, er AHLEM et merke som skiller seg ut i brilleindustrien med sine håndlagde briller, sin unike design og fokus på bærekraft. Deres briller er både stilige og holdbare, og appellerer til kunder som søker etter kvalitet og unikhet.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt