Bottega Veneta

Italiensk Luksus

Kvalitet som taler

Et av våre motehus merker. De har utviklet seg fra å lage kun produkter i skinn/lær til å nå være et fullverdig livsstilsprodukt. Se mot Bottega Veneta om du vil vite hva som rører seg i high fashion verden. Produseres i Italia og Japan.

Bottega Veneta er et italiensk luksusmerke som ble grunnlagt i 1966 av Vittorio og Laura Moltedo. Merket er kjent for sin eksklusive og sofistikerte designstil, og har et bredt spekter av produkter, inkludert klær, sko, vesker, tilbehør og smykker. Bottega Veneta har også en egen linje av briller og solbriller.

Merket er kjent for sin signatur-intrecciato-vevteknikk, som brukes på mange av produktene, inkludert vesker og tilbehør. Bottega Veneta har også et stort fokus på håndverk og kvalitet, og produserer de fleste av produktene sine i Italia.

Utvalgte forhandlere

Bottega Veneta har en rekke forhandlerbutikker over hele verden, i tillegg til å være tilgjengelig gjennom utvalgte forhandlere og nettbutikker. Merket har også åpnet flere flagskipsbutikker i prestisjetunge områder som Paris, London og New York.

Bottega Veneta har også et stort fokus på bærekraft og ansvarlighet, og arbeider for å redusere sine miljøpåvirkninger og benytte bærekraftige materialer og produksjonsmetoder så langt det er mulig.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt