Briller Kristiansand

Briller i Kristiansand

Er du på utkikk etter nye briller i Kristiansand, men ønsker deg noe som ikke alle andre har? Eller kanskje du bare trenger god hjelp til å velge riktige briller, men vet ikke helt hvor du skal henvende deg? Uansett hva du har behov for hjelper vi deg å finne akkurat de brillene som passer best for deg. Som bonus tilbyr vi hele 50% rabatt på glass til brillepar nummer to innenfor en periode på tre måneder. Supert hvis du for eksempel trenger solbriller med styrke i tillegg til vanlige briller.

 

Briller og Iris har over 300 innfatninger fra kvalitetsmerkene JFK Eyewear, Ahlem, Munic, Peter and May, Götti, YSL, Bottega Veneta, Paul Smith, Out of og Very French Gangsters. Vi er stolte over at vi er de eneste som fører disse brillemerkene i Kristiansand. Kom innom vår butikk i Dronningensgate for en titt. Bor du ikke i Kristiansand, sender vi deg gjerne briller i posten hvis du ser noe du liker. 

 

JFK – Unike briller fra Kristiansand

Er du ute etter helt unike briller i Kristiansand, sjekk ut merket JFK Eyewear, som designes og håndlages av vår egen optiker Kari Sandstaa og hennes ektemann Jann Florian Voss. Det produseres kun 200 eksemplarer av hver modell, og ingen av modellene vil lages opp igjen på akkurat samme måte. I tillegg er hver enkelt brillemodell nummerert som kunstverk. Brillene lages med tanke om at du skal kunne ha innfatningene lenge og bare bytte glass når du trenger det.

Bottega Veneta - High fashion briller i Kristiansand

For de som følger high fashion brands og det som skjer i moteverden, har garantert fått med seg det italienske merket Bottega Veneta. Briller og Iris er stolte over å presentere deres stilfulle og kule briller i Kristiansand. Brillene kan brukes som et smykke eller annet tilbehør og er virkelig prikken over i-en til et hvert antrekk.  

Merket lager briller som er både elegante og funksjonelle for de motebevisste og de som synes det er gøy med mote og nye trender. I tillegg til at de også har briller i de klassiske stilene. Alltid med fullt fokus på kvalitet, funksjonalitet, design og optimal produksjon. 

 

YSL – Fransk luksus

Yves Saint Laurent tilbyr elegante, stilfulle og tidløse innfatninger som kan komplementere et hvert antrekk. Yves Saint Laurent grunnla motehuset YSL i 1961 sammen med partneren Pierre Bergé, og det gikk ikke lenge før merket var en suksess. Brillene fra YSL gjenspeiler motemerkets røtter og er enkle å bruke i alle anledninger med sine lekre og sofistikerte former. YSL har vært et ledende merke innen high fashion i mange år, og kommer til å være det i mange år til. Så ønsker du litt fransk luksus på dine briller i Kristiansand er YSL midt i blinken.

Götti Eyewear - Sveitsisk kvalitet

Briller av prima kvalitet i stilig design laget av optiker og designer Sven Götti. Han er opptatt av tidløs og minimalistisk design som aldri går av moten. Sveitsisk eleganse kombinert med upåklagelig håndverk gjør dette til en favoritt hos mange av våre kunder som kjøper briller i Kristiansand. Brillene produseres i Göttis egen fabrikk i Sveits, og er inspirert av alt fra arkitektur og det urbane, til mote og rå natur.

 

Peter and May – Essensen av Paris

Stilfull og kreativ design inspirert av den parisiske ånden og nonchalante kulheten. Det elegante og moderne møter en hverdagslook full av selvtillit. Det er brillene du aldri har lyst til å ta av, og som du garantert vil anbefale til andre som trenger nye briller i Kristiansand.Paul Smith Eyewear 

Paul Smith er en av Storbritannias fremste designere, og er anerkjent for sin kreative estetikk som kombinerer det tradisjonelle med det moderne. Kolleksjonene produseres i Italia i acetat eller metall og følger fremdeles Paul Smiths motto fra 1970 – «Classic with a Twist», inspirert av alt fra kunst til hverdagsliv.

 

Munic- Innovativ tysk design

Merket er kjent for innovativ design kombinert med materialer av høy kvalitet og klassiske former som skal fremheve din personlighet, men ikke overskygge den. Munic er brillene for deg som liker en litt tilbakelent eleganse uten altfor mye ekstravaganse, og som er tidløse i både design og form. Munic ble stiftet av optiker Marcus Riess i 1991, og er i dag en familiebedrift med hovedkontor i München. De håndlagede brillene produseres i Tyskland, Japan og Østerrike. Ahlem – Håndverk av høyeste kvalitet

Brillemerket ble lansert i 2014 av designeren Ahlem Manai-Platt som er født i Paris, men bor i Los Angeles. Designeren er ekstremt detaljfokusert og opptatt av å bruke kun de beste materialene og bærekraftige produksjonsmetodene. Hvert brillepar forteller en historie om håndverksmessig ekspertise. Ahlem finner inspirasjon i de tidløse designprinsippene til Bauhaus-skolen, og kombinerer det med en lidenskap for å bevare og videreføre tradisjonsrik håndverkskunnskap.

Out Of – Høyteknologiske sportsbriller

Er du på utkikk etter for eksempel golfbriller, løpebriller, briller til sykling, eller skibriller bør du sjekke Out Of sin kolleksjon. De produserer de letteste innfatningene i verden i samme kategori, og har utviklet høyteknologiske linser som tilpasser seg omgivelsenes lys på kun 0.09 sekunder. Brillemerket ble startet av to brødre med bakgrunn innen produktdesign og fysikk, og har som mål å skape innovative produkter som lar alle sportsentusiaster oppnå best mulig resultater, samtidig som de har stort fokus på miljømessig og sosial bærekraft. Very French Gangsters – Barnebriller i Kristiansand

Brillemerket er et av få merker som lager moteriktige briller for barn, som både er komfortable og lar barna uttrykke sin egen personlighet.  Å gå med briller blir til noe spennende og gøy for barn og unge, spesielt når de får være med å velge selv blant alle de kule brillemodellene. Brillemerket har også flotte solbriller i sitt sortiment, så ta med barna og kom innom for en titt hvis barna trenger briller i Kristiansand.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt