Götti

Götti Dimetions - 3D printet

Dimension-kolleksjonen produseres utelukkende av Götti i sin egen fabrikk. Fra den første ideen og designen, 3D-programmering og additiv produksjon, til farging og sluttmontering – hvert trinn utføres med stor omhu og erfaring på stedet. Ved å bruke moderne og bærekraftig produksjon skapes et ekstremt behagelig par briller i typisk Götti-designstil: innovativ og gjennomtenkt.

Stykke for stykke;  – Ulike og innovative produksjonsmetoder åpner for mange nye muligheter og gir designere stor kreativ frihet. Produksjonen skjer del for del, og små partier gir mulighet for mange tilpassbare alternativer. Rammene er ekstremt lette, svært spenstige, og den jevne matte overflaten merkes umiddelbart.

Produksjon: Det hele starter med utformingen av formen. En datamaskin lager designet til en komplett innfatning, og forvandler det til en utskrivbar modell. Den dedikerte og bærekraftige produksjonen gjøres ved hjelp av de mest moderne produksjons-metodene i Göttis fabrikk. Grunnmaterialet er polyamid som blir matet som et fint pulver inn i SLS-skriveren som deretter bygger opp formen lag for lag med en laserstråle. Tallrike overflatebehandlinger er da nødvendig for å fullføre hver av komponentene til innnfatningen. Under den siste fargingsprosessen trenger den spesiallagde fargen inn i det opprinnelig hvite materialet og skaper en jevn og holdbar farge.

Perspektiv Variasjon

Fra den første skissen til det ferdige produktet ble Perspective kolleksjonen utviklet fullstendig av Götti. Hovedfokuset var å lage egne innfatningsløse brillesystem. Den patenterte konstruksjonen til brillene er strengt basert på skruefrie forbindelser. Resultatet er et ekstremt komfortabelt designarbeid, som har grenseløs kreativitet. Perspektivbriller produseres av Götti i egen fabrikk. De er konsekvent minimalistiske – med mye karakter. Brillene består av bare noen få geniale komponenter satt sammen uten å bruke skruer, loddetinn eller lim.  Kombinert med metallkomponenter av høyverdig rustfritt stål, oppfyller innfatnigene de høyeste kriteriene for stil og holdbarhet. Brillene er ekstremt lette og veldig behagelige å ha på. Kolleksjonen er veldig tydelig strukturert og inneholder ubegrensede muligheter og kombinasjoner: Hver form finnes i 3 størrelser, samt i variantene Rimless, Loop, Bold, og for noen modeller også i Space og Folio. Dermed kan flere stilretninger opprettes ved å bruke samme system. Den kantløse versjonen er konsekvent minimalistisk og tilbyr maksimal letthet, ekstrem komfort, og utstråler tillit og enkelhet. Den variable tykkelsen på Bold-kantene gir glassene et enda sterkere uttrykk. Kombinasjonsmulighetene er  praktisk talt uendelige: Neseputer, hockeyender og koblinger  er tilgjengelig i mer enn 10 forskjellige farger og kan fritt kombineres med hverandre.

Filosofi

Produksjon: hver innfatningsdel er utviklet av Götti Switzerland og produseres i sin egen fabrikk i Sveits.
Siden etableringen i 1998 har fokuset vært på innovasjon, kvalitet og bærekraft. Designet er laget med dette i tankene, og er laget under ledelse av Sven Götti i Sveits. Et umiskjennelig minimalistisk og harmonisk formspråk er den røde tråden gjennom hele kolleksjonen. Det er et utvetydig uttrykk for stilistisk selvtillit, kvalitet og sveitserskap. Fra innledende håndtegnede skisser og designideer, til markedsføring, produksjon og verdensomspennende distribusjon, foregår de fleste arbeidstrinn i Wädenswil-hovedkvarteret. Kun acetat- og titanglass produseres i samarbeid med spesialiserte produsenter i Tyskland, Østerrike og Japan.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt