Om oss

Du skal få lyst på briller!

Den 11 August 2022 åpnet en flott ny optikerforretning i Dronningens gate 24A i Kristiansand, Briller & Iris.

Vi er to gode venninner som lenge drømte om å starte egen optikerforretning, så etter å ha landet i samme by etter mange år fra hverandre var tiden inne.  Briller og Iris er inspirert og skapt på inspirasjon fra reiser rundt omkring i verden, interesser og ulike erfaringer på vår vei. Vi ønsker å skape et butikkmiljø som er inspirerende, spennende og eksklusivt på lik linje med brille-butikkene du finner i storbyer i Europa, men med en avslappet og behagelig stemning.

Hvert brillemerke har sin unike historie, og en god grunn til at vi valgte akkurat dette merket til vår butikk. Det som du finner hos Briller & Iris skal du ikke finne hos kjedene eller andre lokale brillebutikker. 

Hos oss finner du håndlagde briller, independent- og motemerker. Vi er veldig stolte av våre briller og solbriller som er håndplukket av Josefine, Cecilie og Kari. 

Visjon og mål: Vårt ønske er å skape en brillebutikk og synsklinikk hvor du som kunde føler deg ivaretatt hele veien, og vi tilstreber å møte akkurat ditt behov i undersøkelse og i valg briller, solbriller og kontaktlinser. 

Vi kjenner våre produkter godt, vi har høy faglig kompetanse, og som kunde får du beste kvalitet på produkter og synsundersøkelse. 

Briller & Iris står  for kvalitet og design, samtidig som du som kunde blir ivaretatt og satt pris på.

ansatte

Vi gleder oss til ditt besøk

Kari Sandstaa

Optometrist/optiker og eier. Utdannet optiker i København 2007.

Arbeidserfaring: har jobbet bla. i den anerkjente optikerbutikken, Poul Stig Briller, København (Grunnlagt av Poul Stig som gjorde stor internasjonal suksess). Kari har mangeårig erfaring med kliniske undersøkelser og salg av briller, både i Norge og Danmark.

I flere år har Kari jobbet på en av de beste synsklinikker i Østfold, hvor hun har fått jobbe med avansert utstyr, og med veldig faglig kompetente kolleger, og har derfra fått bred klinisk erfaring i øyehelse.

Kari tilpasser bla spesiallinser til mennesker med ulike øyetilstander, linser til å forebygge nærsynthet og filterbriller/linser.

Hun designer briller sammen med sin mann Jann Florian, og er halvparten av JFK briller som produserer briller for hånd på Odderøya i Kristiansand. 

Hun har vært med på innkjøp av briller-og solbriller til butikk, også på store internasjonale messer. Hun vet hva som er god kvalitet og hva som fungerer i en brille, og er veldig opptatt av at kundene skal få dekket sine behov.

Cecilie Skogseth Nordgård

Butikksjef og eier.  Hun er utdannet førskolelærer og har jobbet og drevet egen barnehage i mange år. Hun har stor interesse for briller, solbriller og kontaktlinser, og er selv sterkt nærsynt.  Spør Cecilie om det meste om briller og kontaktlinser, og hun finner alltid ut av det.  Hun er svært opptatt av design og interiør, og det synes i hennes gode valg på  innkjøp av briller og solbriller. Cecilie er detaljorientert og hun har lært utrolig raskt det hun trenger for å drive en optisk forretning. Hun sliper brilleglass som om hun har gjort det i flere år, så presis og nøye!  

Cecilie er veldig god til å skape god stemning blant kolleger og kunder med sitt milde vesen, og hun ler utrolig lett. Hun er veldig god på å møte forskjellig mennesker og forstå de forsjellige behovene de har. 

Gled deg til å møte henne i butikken. 

Josefine Bruskeland

Assisterende butikksjef, motekonnessør og ansvarlig for sosiale medier. Hun er den yngste hos Briller & Iris, men har allerede bred erfaring fra kles bransjen og brille-yrket. Hun har jobbet som butikksjef for penere klesbutikk i Kristiansand og har hatt vikariat hos en lokal brillebutikk. Hun har studert digital kommunikasjon og markedsføring og bruker dette aktivt hos Briller & Iris.  

Josefine har har stor interesse for mote og styling, og elsker å  hjelpe kunder med å finne den perfekte brillen til ditt ansikt uansett om du er barn, ung eller godt voksen. 

I møte med Josefine vil du alltid bli møtt av et stort smil og et  genuint ønske om å hjelpe deg.

 

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt