Out of

Når fokus og fart er viktigst

Sylskarpt syn

Out of er kjent for å sin avanserte glassteknologi i sine sportsbriller.

En av deres mest populære glass er de som er polariserte.  Disse glassene er spesielt gode til  idretter som krever skarpt syn, som sykling, løping og fiske.

Out of bruker også fotokromatiske glass i sine sportsbriller. Disse glassene endrer farge avhengig av lysforholdene, noe som gjør dem velegnet for idretter utendørs som endrer lysforhold ofte. Både de fotokromatiske og polariserte glassene gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler.

High-Tech

Out of har også utviklet sin egen teknologi  kalt «Adaptive briller». Dette er en type glass som automatisk justerer lysgjennomgangen basert på lysforholdene. Dette blir gjort med solcelle teknologi.

Out of har også utviklet linser som er motstandsdyktige mot riper, noe som gjør dem ideelle for idretter og aktiviteter hvor brillene kan utsettes for skader.

Out of har svært avansert glassteknologi i sine sportsbriller: polariserte glass, fotokromatiske glass og adaptive glass. Alle med beste ripebeskyttelse som gjør dem  motstandsdyktige. Dette gir kundene et bredt utvalg av alternativer og gir dem mulighet til å velge det som passer best for deres sport og aktiviteter.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt