Paul Smith

Britisk eleganse

Paul Smith er Storbritannias fremste designer. Han er kjent for sin kreative estetikk, som kombinerer tradisjon og modernitet. Hvert Paul Smith-design er underbygget av en tørr britisk sans for humor: finurlig, men ikke useriøs, eksentrisk, men ikke tullete.

Paul Smith ble født i 1946 i Nottingham, England. Han er kjent for sin unike og sofistikerte designstil som kombinerer klassisk britisk stil med en touch av fargerik kreativitet. Han grunnla sitt eget merke, Paul Smith Ltd, i 1970.

Paul Smith begynte sin karriere som butikkansatt i en motebutikk i Nottingham, og begynte deretter å designe egne klær og åpnet sin første butikk i 1970. Hans tidlige design var preget av en kombinasjon av klassiske engelske stiler og en mer eksperimentell tilnærming til farge og mønstre.

Paul Smith ble raskt kjent for sin unike designstil, og hans merke ble et av de mest anerkjente og ettertraktede i Storbritannia. I dag er Paul Smith Ltd et av de mest vellykkede og lønnsomme motemerker i Storbritannia, og har butikker over hele verden, inkludert i Europa, Asia og Nord-Amerika.

Smith har også utvidet sitt merke til å inkludere et bredt spekter av produkter, inkludert sko, tilbehør, parfymer og hjemmeinteriør. Han har også lansert en egen linje med briller og solbriller, kalt Paul Smith Eyewear.

Paul Smith Eyewear

Paul Smith Eyewear er et selskap som spesialiserer seg på design og produksjon av høykvalitets briller og solbriller. De har et bredt utvalg av unike og moderne design, kombinerer klassisk britisk stil med en touch av fargerik kreativitet. Selskapet bruker kun de beste materialene for å sikre høy kvalitet på produktene og har strenge kvalitetskontroller.

Paul Smith solbriller er et viktig produkt i Paul Smith’s merkevareportefølje. Selskapet er kjent for sine unike og moderne design, som kombinerer klassisk britisk stil med en touch av fargerik kreativitet. De har et bredt utvalg av stiler og design, og tilbyr også polariserte linser for å redusere glød og forbedre synligheten i sterkt lys.

Paul Smith solbriller er laget av høykvalitetsmaterialer, slik at de er både holdbare og komfortable å ha på. De har en rekke forskjellige rammer tilgjengelig, inkludert acétat, metall og titanium, slik at kundene kan velge det som passer best for dem.

Designet på Paul Smith solbriller er også svært unikt og skiller seg ut fra konkurrentene. De har et bredt utvalg av stiler, fra klassiske og tidløse til mer trendy og moderne design.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt