Rodenstock

Tysk Kvalitet

Rodenstock er et tysk selskap som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av briller og glassteknologi. Grunnlagt i 1877 har selskapet en lang historie med innovasjon i brilleindustrien, og er kjent for sine høykvalitets, presisjonshåndlagde produkter.

Ett av hovedfokusområdene for Rodenstock er brilleglass teknologi. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av glassalternativer, inkludert progressive glass, polariserte glass og fotokromatiske glass. Progressive glass, også kjent som multifokale glass, gir klart syn på alle avstander, noe som gjør dem til et populært valg for personer som trenger briller både for nært og avstand. Polariserte glass gir et avslappet syn, fritt for forstyrrende reflekser. De er perfekte til kjøring, seiling, surfing og ellers for personer som er spesielt sensitive for sterkt lys. Fotokromatiske glass endrer farge i forhold til mengden lys de utsettes for, noe som gir optimalt syn i ulike lysforhold.

 

Skreddersydde glass

Et annet fokusområde for Rodenstock er skreddersydde brilleglass. Selskapet tilbyr et utvalg av tjenester for å hjelpe kundene med å finne den perfekte løsningen.

Rodenstock er også engasjert i bærekraft og sosial ansvarlighet. Selskapet er opptatt av å redusere sin miljøpåvirkning og bruker miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder så langt det er mulig. I tillegg støtter Rodenstock ulike velferds- og sosiale prosjekter over hele verden, inkludert de relatert til øyehelse og utdanning.

Konklusjonen er Rodenstock er et anerkjent selskap som har vært i brilleindustrien i over et århundre. Kjent for sine høykvalitets, presisjonshåndlagde produkter, tilbyr selskapet et bredt utvalg av glassalternativer, brilleinnfatninger og skreddersydde tjenester. Rodenstock fokuserer også på bærekraft og sosial ansvarlighet. Med selskapets ekspertise og innovasjon, fortsetter de å levere produkter som møter individuelle behov hos kundene.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt