Solbriller Kristiansand

Solbriller i Kristiansand

Er du på utkikk etter nye solbriller i Kristiansand må du komme innom Briller og Iris i Dronningensgate. Vårt unike sortiment inneholder solbriller av den høyeste kvalitet i både klassisk stil, og i de nyeste motetrendene. Vi fører brillemerker ingen andre i Kristiansand har, som motebrillene fra Bottega Veneta, YSL, Götti, Ahlem, Munic og Paul Smith, og de innovative og høyteknologiske sportsbrillene fra Out of. 

 

Solbriller er som et smykke som kan komplementere og løfte et antrekk til nye høyder, og uttrykke en persons stil og personlighet. Men like viktig er UV-beskyttelsen de gir. Bruk solbriller i Kristiansand året rundt for å beskytte øyene, ikke bare om sommeren. Alle er imidlertid ikke like selvsikre på hvilke briller som kler dem best. Kom innom oss så hjelper vi deg gjerne å finne riktige solbriller i Kristiansand både når det gjelder form, stil og materiale. Følg oss på Instagram for nyheter og tips, og bor du ikke i Kristiansand men ser briller du bare må ha, sender vi gledelig briller i posten.

Solbriller i Kristiansand for barn

De fleste synsskader hos barn skjer før de fyller 18 år, så vær nøye med å bruke solbriller helt fra start. Når de blir så gamle at de begynner å ha egne meninger om hva de vil gå med og ikke, er det mange foreldre som synes det er vanskelig å få barna til å bruke solbriller. Det kan hjelpe veldig hvis de faktisk har vært med på å velge briller de selv synes er kule og gøye å gå med. Vårt unike solbrillemerke, Very French Gangsters, har stilige og moteriktige briller og solbriller for barn og ungdom som garantert vil falle i smak hos selv den mest kresne unge fashionista.

Våre eksklusive solbrillemerker

Vi er veldig stolte over alle merkene våre som gjør at vi kan tilby solbriller i Kristiansand av den høyeste kvalitet i både klassiske og tidløse stiler, og i de aller nyeste motetrendene:

Bottega Veneta – Italiensk luksus og high fashion fra Milano som oser sofistikert stil og personlighet. Unik design kombinert med funksjonalitet og høy kvalitet gjør dette til et verdens ledende motemerker, og vi er stolte over å kunne presentere Bottega Veneta solbriller i Kristiansand. 

YSL – Yves Saint Laurent er fransk luksus av beste slag med elegante og tidløse solbriller som gir assosiasjoner til stjerner som Jackie Kennedy og Audrey Hepburn. Det tradisjonsrike motehuset ble stiftet i 1961, men merket er fremdeles tro mot sine røtter samtidig som de har klart å beholde sin posisjon som et av verdens ledende high fashion brands.

 

Götti

-Designet av optiker og designer Sven Götti, i tidløs og minimalistisk stil som aldri går av moten i den beste kvaliteten sveitsisk håndverk har å by på. Brillemakeren produserer alle brillene i egen fabrikk og har fullt fokus på den minste detalj, og inspireres av alt fra mote og arkitektur, til naturen og det urbane.

Peter and May – Stilfulle solbriller i Kristiansand fylt med den parisiske ånd. Det moderne møter det klassiske, det elegante møter det hverdagslige. Uansett hva du skal føler du deg mer chic og verdensvant i et par solbriller fra Peter and May.

Paul Smith – Få solbriller i Kristiansand fra en av Storbritannias mest anerkjente designere. Paul Smith er kjent for å blande det moderne med det tradisjonelle på sin helt spesielle og kreative måte. Velg mellom briller i acetat eller metall produsert i Italia inspirert av alt fra det hverdagslige til kunst, og i en stil som best kan beskrives som klassisk med en vri.

Munic

Det anerkjente brillemerket er kjent for innovativ tysk design av høy kvalitet. Brillenes design er i en avslappet stil som skal framheve din personlighet uten å ta for mye fokus. Tidløse briller for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men som likevel setter pris på stil og design. Familiebedriften har hovedkontor i München, og produserer de håndlagede brillene i Tyskland, Japan og Østerrike. 

Ahlem – Etablert i 2014 av den parisiske designeren Ahlem Manai-Platt, som nå bor og jobber i Los Angeles. Hun er lidenskapelig opptatt av å føre videre håndverkstradisjoner og benytter seg kun av de beste materialene og fagfolkene i sin brilleproduksjon. Hun inspireres av tidløs design, som Bauhaus-stilen.

Out Of

Høyteknologiske sportsbriller som gjør at du kan presterer optimalt uten å hindres av synet. Uansett om du trenger solbriller i Kristiansand til ski, sykling, golf, løping, eller seiling bør du sjekke ut Out Ofs kolleksjon. De produserer sportsbriller med de letteste innfatningene i verden, og har utviklet høyteknologiske linser som endrer seg etter omgivelsenes lys i løpet av kun 0.09 sekunder. Med andre ord fortere enn øyet ditt kan, så å bevege deg inn og ut av sol eller skygge er ikke noe problem med solbriller fra det italienske merket, som har som motto: «No Bullshit Glasses». 

Rente- og gebyrfri finansiering på solbriller i Kristiansand

Briller og Iris tilbyr rente- og gebyrfri utsettelse på betaling på inntil ti måneder på alle typer briller, også solbriller. Har du handlet et par briller hos oss får du som ekstra bonus 50% rabatt på glassene til brillepar nummer to. Vi har for eksempel solbriller med styrke i. Mange tenker ikke at de trenger solbriller med styrke i, men er du for eksempel avhengig av briller når du kjører bil, vil solbriller være til stor hjelp og avlastning for øynene. Har du spørsmål om noe rundt våre solbriller i Kristiansand eller andre ting, kom gjerne innom oss for en hyggelig prat.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt