Very French Gangsters

Ordentlig fine barnebriller

Gode barnebriller

Ambisjonen når de startet var å flytte barnebriller fra det synskorrigerende og praktiske nivået,  til et motetilbehør som bekrefter barns personlighet. De lager briller til de minste barn og helt opp til ungdoms-stadiet. VFG favoriserer kortreiste produkter, alle brillene er produsert  i Oyonnax i Jura, Frankrike. Materialer  kommer fra de beste leverandørene i Frankrike, Italia og Tyskland!

I begynnelsen av historien, i 2011, ble to fagfolk innen mote for barn venner og gjorde den samme observasjonen: «Vi kan ikke finne eksklusive, stilige briller for barna våre.»

VGF

Sammen lanserte de VERY FRENCH GANGSTERS med ambisjonen om å transformere barnebriller fra en korrigerende protese til et motetilbehør som bekrefter barnets personlighet og gir ham/henne et utseende.

Den første kolleksjonen ble presentert for optikere i 2012. Fet i både former og farger, VERY FRENCH GANGSTERS-innfatninger fant raskt sitt publikum, sitt image og sin tone ved å dyrke en offbeat, frekk og opprørsk sjel.

Produksjonen av samlingen deres ble overlatt til to familiebedrifter lokalisert i Oyonnax i de franske Jurafjellene.

Produsert i Frankrike

Valget om å produsere i Frankrike representerer en ekte samfunnsmessig og miljømessig forpliktelse for merkevaren. I 2015 krysset Christine Maitre, en advokat, veier med Very French Gangsters. Hun identifiserte seg med verdiene til merkevaren og engasjerte seg i utviklingen og ble daglig leder. Å administrere salgsstyrken, håndtere aksjer og streng overvåking av betalinger er nå en del av hennes daglige rutine. Siden høsten 2020 har den kunstneriske retningen blitt sikret av den parisiske designeren Anne Chartier, hvis karriere er preget av rike opplevelser innen high-end tilbehør og barneverden.

Kvalitet, service og design.
Din lokale optiker.
Åpningstider
Kontakt